nieuwsbrief
NIEUWSBRIEF januari 2023


Beste reader,

Vijf jaar geleden startte ik met mijn bedrijf Levenswending. Het was een zinvol vervolg op de wendingen in mijn leven. Sinds de start heb ik mooie ontmoetingen gehad, vele families mogen begeleiden bij het inhoudelijk vormgeven van een persoonlijk afscheid, rituelen vormgegeven bij bijzondere overgangsmomenten in het leven, zoals bij huwelijk of jubileum en gezongen bij bijzondere gelegenheden.
Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs en zoek ik graag het contact met collega's uit het werkveld. Elkaar inspireren, ervaringen uitwisselen, daar houd ik van. In het samenwerken kun je elkaar versterken, in het vertrouwen dat komt wat bij je past.
Het waren intense jaren. Ik kijk met een goed gevoel terug en vooruit.

In deze nieuwsbrief kun je verhalen lezen uit de praktijk. Daarnaast organiseer ik op 1 februari weer een Koffie Momentje.

Wil je weten wat ik als ritueelbegeleider voor jou kan betekenen, heb je hulp nodig bij het inhoud geven aan een persoonlijk en mooi afscheid, zoek je een leuke trouwambtenaar of iemand die je kan helpen een sleutelmoment in je leven net dat extra aandacht te geven middels een ritueel op maat? Samen kijken we naar wat er mogelijk is. Met warme groet, Karin

Vijf jaar Levenswending

In het Wijks Nieuws stond een leuk interview over het 5-jarig jubileum van Levenswending. Het interview geeft een mooi inkijkje in mijn bedrijf. Hier kun je het hele artikel lezen.
20221202_095701
20221017_114141
20220805_122557

De duiven van opa

Zijn opa was een man van weinig woorden. Hij had altijd beesten, zoals konijnen, vogels en kippen. Een grote hobby was duiven houden. Eerst had hij postduiven, maar toen het wegbrengen hem teveel werd, stapte hij over op sierduiven. Zijn kleinzoon deelt de liefde voor duiven en hielp zijn opa dan ook met eten geven, het ringen van de duiven en iedere week samen met hok schoonmaken.
Een foto van een duif komt dan ook op zijn rouwkaart te staan. Kleinzoon komt met het idee om een paar van opa’s sierduiven los te laten op de begraafplaats. Een mooi idee en gebaar. Lees hier mijn blog
Liefde is ...
dove-g15f099677_1280
rose-gfc2c7c622_1920

Een ritueel voor haar 70e verjaardag

Een vriendin wordt 70 jaar en ze wil dat vieren met familie en vrienden. Ze heeft in een gezellig restaurant een etentje georganiseerd. Degenen die dat leuk vinden, nodigt ze van harte uit om de bijeenkomst op te luisteren met een lied, gedicht, verhaal, of andere creatieve uiting. Als vriendin en ritueelbegeleider kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik bedenk een ritueel, wat ik van te voren met alle gasten per mail deel. Daar krijg ik leuke positieve reacties op.
Lees hier mijn blog
20210411_165156
20221210_185128
Ali v.d. Vemde 12-01-2023 (3)

Bloemenband, een laatste troostrijke omhelzing

Voor de bloemen bij het afscheid van hun dierbare koos de familie voor een bloemenband. Dit is een op maat genaaide rouwband, die kan worden aangebracht op een open of gesloten kist of mand. Terwijl bij aanvang van de afscheidsdienst de muziek klonk, kwamen alle genodigden binnen en staken hun meegebracht bloem in de bloemenband. Het was prachtig om te zien. Al die bloemen in verschillende kleuren die hun band met de overledene symboliseerde.
Lees hier mijn blog
20220608_130836
bloemenband
20221231_095046

Koffie Momentje 1 februari

Ontmoeten, je verhaal of ervaringen delen, van gedachten wisselen over overgangsmomenten in je leven en wat een ritueel daarin kan betekenen. Een moment van aandacht, dat is al een ritueel op zich. En die schenk ik je graag.
Loop gerust binnen op woensdag 1 februari tussen 10.30 en 12.00 uur bij De Graanschuur, Dijkstraat 29 in Wijk bij Duurstede voor een kopje koffie of thee. Je kunt je aanmelden via karin@levenswending.nl of telefoon 06-29078056, ook om te checken of de ochtend doorgaat. Voor meer informatie zie www.levenswending.nl
theeceremonie
coffee-g4a66abdad_1920
koffie met aandacht

Levenswending

Wil je graag professionele begeleiding bij het inhoudelijk vormgeven van een afscheid? Voel je de behoefte om stil te staan bij een bijzonder overgangsmoment in je leven met een ritueel op maat? Neem dan gerust contact met mij op.

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet